28 Mayıs Kripto Para Bülteni

Arkham Intelligence’ın raporuna göre, Mt. Gox, soğuk cüzdanlarından yaklaşık 2,9 milyar dolar değerinde 42.830 BTC’yi transfer etti.

  • Admin
  • 28.05.2024 11:00:00

Mt. Gox, Beş Yılın Ardından 2.9 Milyar Dolarlık Bitcoin Transferi Gerçekleştirdi – Chainlink, Swift İşbirliği ile Yükselişe Geçti

Mt. Gox, Beş Yıl Sonra 2.9 Milyar Dolarlık Bitcoin’i Hareket Ettirdi

Arkham Intelligence’ın raporuna göre, Mt. Gox, soğuk cüzdanlarından yaklaşık 2,9 milyar dolar değerinde 42.830 BTC’yi transfer etti. Bu işlem, beş yıl aradan sonra ilk kez cüzdanlarından varlık transferi yapıldığını gösteriyor. Transferin ardından Mt. Gox’un cüzdanlarında yaklaşık 9,42 milyar dolar değerinde Bitcoin kaldı. Eylül 2023'te Mt. Gox mütevellisi, geri ödeme süresini 12 ay uzatarak 31 Ekim 2024’e ertelediğini duyurdu.

Chainlink, Swift Güncellemeleri ile Büyüme Gösterdi

Pazartesi günü yayınlanan verilere göre, Chainlink, en büyük 40 kripto para arasında %10’dan fazla değer kazancı sağladı ve dikkatleri üzerine çekti. Bu artışın nedeni, Chainlink’in bu hafta Austin, Teksas'ta düzenlenecek Consensys konferansında uluslararası ödeme platformu Swift ile ortak bir sunum yapacak olması olarak değerlendiriliyor.

Nomura Holdings ve GMO Group, Japonya’da Stablecoin İşbirliği Başlattı

Finans sektöründe geniş çapta hizmet veren Nomura Holdings ve GMO Internet Group, Japonya’da Japon yeni ve ABD doları bazlı stablecoin'ler çıkarma hedefiyle bir ortaklık kurdu. Bu iş birliği, dijital varlık ticareti ve varlık yönetimi alanında çözümler sunan Nomura Holdings'in Laser Digital Holdings birimini de kapsayacak.

PEPE, Piyasa Değerinde Polygon’u Geride Bırakarak 19. Sıraya Yükseldi

PEPE meme coin’i, piyasa değerinde Polygon’u geçerek önemli bir başarı yakaladı ve kripto para sıralamasında 19. sıraya yükseldi. PEPE, Polygon’un 7.113 milyar dolarlık piyasa değerini geçerek 7.167 milyar dolara ulaştı. Ayrıca, son bir ayda PEPE’nin fiyatı %140 oranında artış gösterdi ve üçüncü en büyük meme coin oldu.

JP Morgan, Solana ve Diğer Kripto ETF’lerinin Onaylanma Şansını Düşük Görüyor

JP Morgan’ın genel müdürü ve küresel piyasa stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou, Solana ve diğer kripto varlıklar için ETF’lerin başarılı olma ihtimalinin düşük olduğunu belirtti. Panigirtzoglou, “SEC’in Solana veya diğer token ETF’lerini onaylama olasılığını düşük görüyoruz.” dedi.

Donald Trump’un Kripto Cüzdanı 10 Milyon Dolara Ulaştı

Eski Başkan Donald Trump’a ait olduğu belirtilen bir kripto cüzdanında yaklaşık 10 milyon dolar değerinde varlık bulunuyor. Arkham Intelligence’a göre, bu cüzdan 7.12 milyon dolar değerinde MAGA tokenleri, 1.84 milyon dolar değerinde 463.441 ETH ve yaklaşık 509.000 dolar değerinde 1 milyon MAGA VP tokeni içeriyor. MAGA tokenlerinin son günlerde %8.3 artarak token başına 12.43 dolara yükselmesi, cüzdanın değerinin 10 milyon doları aşmasına neden oldu. Trump, kripto varlıklar açısından Justin Bieber, Kevin Hart ve Jimmy Fallon gibi ünlüleri geçerek öne çıkıyor.

Web sitemizdeki çerezler sadece istatistiksel amaçlar için kullanılır.
Daha fazla bilgi için Çerez Politikamıza göz atabilirsiniz.